torsdag 15. januar 2009

Opplever du deg strøket fra min liste? Forklaring følger:

Dette var ikke enkelt. Fikk ikke sove ordentlig i natt, tenkte på dette. Altså: Blogglisten ble uhorvelig lang. I grunnen var det nita som gjorde meg oppmerksom på dette: Hun var både på følgerlisten min på min profil, OG hun var på blogglisten min.

Så nå har jeg dem jeg følger BARE på følgerlisten på min profil (og med et merke på vedkommedes blogg).
På blogglisten min har jeg andre blogger som jeg er og besøker jevnlig i tillegg.

Men - så har vel dere som har vært i gang lenge, oppdaget at ikke alle lar seg legge til som en man følger.
Jeg følger kun blogspot.com-folk! Ikke fordi de er bedre enn andre bloggere. Jeg har prøvd å legge til bloggere fra blogg.no og fra bloggagratis.se, men neida! Det går ikke an! Det er virkelig en svakhet ved systemet. De lar seg med nød og neppe (og med tilleggskommentarer) legge til en bloggliste!

Så dersom du lurer på hvorfor jeg ikke følger deg, kan det komme av at du ikke er blogspot.com?

6 kommentarer:

Irene sa...

Hmm, jeg følger med andre enn bare blogspot, jeg. De ligger ihvertfall i følge-med-lista mi på profilen min.
Hei, forresten :-) Ikke helt sikker på om jeg har vært her før :-)

Greta sa...

Hei. Eg er jo blogg.no eg veit ikkje om du ofte er innom meg alikevel, men eg har ikkje noe problem med å legge bloggspott på lista over blogger eg besøker. Da er det svakhet med bloggspott da sikekrt ja ja. Man besøker jo dem amn vil uansett om man har dem på liste eller ikkje. Nydelig pus foresten. ha ei super helg

kamelia sa...

Takk for hyggelig hilsen. Ønsker deg en riktig god helg!

Anonym sa...

Hei, Stubbetufsa!
Takk for hyggelig hilsen fra deg! Koselig og motiverende om du vil følge bloggen min. Rart at du skriver at du føler et slags fellesskap. Jeg har hele min slekt fra Tromsø, har bodd fem år i Alta, bl.a. gått på lærerskolen der), eier et lite stykke Norge i Sokkelvika (verdens vakreste sted) litt sør for Storslett. Der har jeg også en søster som jeg besøker hvert år. Min familie har i flere generasjoner hatt Oksfjorden som ferieparadis. Har vært på besøk i bloggen din idag og blitt litt kjent med deg. Så bl.a. at du har en golvvev stående. Jeg hadde en slik da barna var små, men den ble solgt da jeg begynte i full jobb og ikke hadde tid til denslags. Intensjonen var å kjøpe en ny når jeg ble pensjonist. Men nå mangler jeg egnede lokaler. Kanskje ordner det seg! Nøt lenge Buddha-hodet du har laget. For noen vakre linjer du har fått fram! Kom gjerne på besøk i hobbybloggen min! Beste hilsen Torunn

Nita sa...

Heisann
Jeg har noe til deg, kom og se :)

Jannicke sa...

Hei, Stubbetufsa
Takk for hilsen i bloggen min, det er alltid like kjekt å se at noen har vært innom. Vedrørende turgåing, så synes jeg også at jeg er kommet godt i gang etter nyttår. De siste årene har jeg bare blitt større og STØRRE - nå må jeg gjøre noe!

Ha det bra - hilsen Jannicke