tirsdag 13. januar 2009

Award


Jeg fikk denne utmerkelsen fra Januarsola. Tusen takk skal du ha! Det er en ære at noen liker bloggen min så godt at de gir en award.
Teksten som hører med, er som følger:
Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.
Disse bloggerne er usedvanlige sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!
Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsene deres.
De jeg har valgt ut som skal få denne utmerkelsen fra meg, er:Steinkjerringa, Stickor och stygn, Strikk og hage, åbent værksted, Ritas lille verden og Lene Regine hekler. Alle disse er bloggere som fortjener denne awarden!

3 kommentarer:

Lene Regine sa...

Tusen hjertelig takk! Nå ble jeg veldig glad. Har blogget et halvt år nå, og dette var min første award. Synes det er så artig at noen har lyst til å følge med på det jeg lager! Jeg har prøvd å kopiere den over til min side, men jeg får det ikke til... men glad ble jeg!

strikkoghage sa...

Heisann!! Tusen takk skal du ha. Min første Award så gøy!!!! Kjekt å se at du stikker innom bloggen min. Har desverre ikke oppdatert den på en stund, har det travelt med ny jobb.

Jannicke sa...

Hei.
Du virker som en dame med godt humør og en god porsjon med selvironi; jeg vil derfor gi deg en award - du henter den på bloggen min.

Ha en fin dag - hilsen Jannicke