torsdag 26. februar 2009

Litt av hvert...

Noen av dere lurer på om innlegg kommer inn, eller...
Jeg har ordnet det slik at jeg må se innlegget før det publiseres. Hvis jeg jobber med bloggen når innlegg kommer inn, blir de fort publisert, ellers kan det ta en tid.

Nå har jeg sprettet ullkåpa fra hverandre og vasket delene på ullvask. Det gikk fint, og nå henger delene til tørk. Jeg har også vasket saueskinn på ullvask, det gikk fint, men jeg må kanskje smøre på skinnsiden med litt vaselin (burde hatt lanolinolje), for skinnet ble litt stivt. Ulla ble fin! Jeg har også sprettet fra hverandre en saueskinnsvest, vasket delene på ullvask med ullvaskemiddel (Lyserød flaske), og det ble bra!

Her kommer bilde av en lampefot jeg har laget av keramikk for en del år siden, og lampeskjerm som er tovet for å passe til skjermrammen. Duken er kjøpt av russiske selgere som står ved butikken av og til.
7 kommentarer:

NRS sa...

Det er så godt å sjå at det framleis er folk som arbeidar med henda! Dette er jo slik som alle dreiv med i gamle dagar, men diverre har tida endra seg. No er dei fleste totalt hjelpelause utan ein datamaskin.

Som dagene går sa...

Ja, så nå er det bare å vente i spenning på hva du kommer til å lage av ullsakene. Den lampefoten var fin, syns jeg.
Oppdaga etterpå at det sto at kommentaren lå inne til godkjenning før publisering. Kanskje lurt i noen tilfelle.

mormonsen sa...

Hei Stubbetufsa.
Som ganske ny blogger og loppiselsker, så fant jeg mye inspirasjon i den flotte bloggen din!
Jeg ønsker deg en god dag.
mvh. mormonsen

mimouna sa...

Spennende å se både hva du lager og hva du finner rundt omkring. Så bra at du fant ut hva det tredskapet skulle brukes til.

Ha en god lørdagskveld. :o)

Greta sa...

Ja eg har nok ein flink mann. men det skulle da bare mangle. Når eg ikkje klarer det, så klarer han det. Slik har vi alltid delt på oppgovene.

Kva skal du bruke all dette som du har vaska til. Du har kanskje sagt det før, men eg har ikkje fått det med meg.

Nydelig lampe og lampeskjerm. du har krativitet og fantasi sombare det.
Ha ei strålandes uke

Steinkjerringa sa...

Jeg pleier aldri å si høyt at jeg har det travelt, heller ikke denne gangen, men jeg skal i alle fall huske å takke for flott utmerkelse! Jeg ser at du er en allsidig person som er flink med mange ting.

Muffin sa...

Kjempe stilig og annerledes!!