lørdag 21. mars 2009

Det arbeides her, selv om det er stille...Så var det alle ullplaggene jeg hadde kjøpt på loppemarked! Noen har lurt på hva det blir til med dem! Vel, først har jeg sprettet opp sømmer som det gikk an å sprette. Så har jeg tøvd på 35 grader ullplagg av samme farge, lagt/hengt til tørk, ny maskin like ens, men med annen farge osv...
Her ligger alt i stolen, det grønne øverst er ikke tøvd enda her.

Og her har jeg plassert det meste oppe en plastkurv.

Her ligger noen forsøksarbeider. Det grønne er en genser jeg har tenkt skal bli ei veske, men jeg syns den er litt voldsom, vi får se. Den er ikke sydd sammen ennå. Det grå er en tynn genser som er klippet og skal bli lue og votter...
Grønnsåpekanna er blitt beholder for alt smått avskjær, for det har jeg tenkt å bruke som fyll i nåleputer og slikt.


Her ser dere de påbegynte arbeidene...Her henger delene av ei grønn ullkåpe, vasket og tøvd forsiktig på 30 grader. Tøyet ble nydelig lett og slett! Hva blir det av den? Det kommer, det kommer... (men husk, jeg er 60!)


Her er en kurv med skinnbiter etter en jakke og en vest. Jeg tenker innimellom på hva jeg skal lage av dem. Det blir nok votter og tøfler, tror jeg...
(Og så holder jeg på å sprette opp en svart tradisjonell skinnjakke, også loppisvare.)Her har jeg heklet opp all basten jeg hadde. Kurven med sløyfe har dere sett. Nederst til høyre er en skål med utoverbrettet kant. Og til venstre en basthatt, mini, som kanskje en gang kan brukes som hatt til en dukke, hvem vet?Og til slutt: Jeg har begynt priklingen, selv om jeg syns frøplantene vokser uhyre langsomt. Her står de i loftsvinduene og får godt dagslys om dagen. Kjølig er det her, så de skal vokse langsomt...


10 kommentarer:

Tovepia sa...

Du så kreativ du er! Det blir jo kjempefint! Utrolig til arbeid du gjør, jeg er imponert! Gleder meg til å se flere ferdige produkter. Fortsatt god kveld til deg!

mimouna sa...

Det er så spennende å titte innom her. Gøy å se hvordan gamle plagg blir tryllet til noe helt annet. Men jammen er det litt av en prosess det skal gjennom først.

Januarsola sa...

Hva skal jeg si?
Tar av meg hua og bukker, det gjør jeg. Det å se nytten i alt det gamle, I love it ;)
Jeg kan fortelle at selv resirkulerer jeg i dag en herre bunad for Nordland ... Du verden så mye støv de plaggene bærer på, desa er helt dett ;)
Men, konfirmanten blir nok finast i kirka!!

Som dagene går sa...

Jeg blr nesten matt når jeg ser hvor effektiv og flink du er. Det ligger mye forarbeid bak hvert nye produkt du kommer til å vise oss snart, tror jeg.
Gleder meg til å se hva du finner på å lage.

Bitt@mi sa...

Jeg blir så imponert at jeg blir stum - hvordan kommer du på sånt? Hadde aldri kommet på at det gikk an, engang... Flink er det rette ordet på deg:-)
Garnrester...finner ikke den lua du skrev om i bloggen min, men skal lete mer etterpå.
Ha ei god natt!

Ruth sa...

Du er virkelig så kreativ at det er en fryd. Jeg skulle ønske du la ut flere bilder av ting og tang jeg. Jeg har så lyst, ser du - til å bli like flink, men jeg har ikke den "sansen" du har - så flere bilder, om du kan - så kan jeg "snylte litt" på dine ideer. Eller?

mormonsen.wordpress.com sa...

Du verden, her er det prosjekter på gang! Det er aaltid spennende å klikke seg inn på bloggen din: Hva har Stubbetufsa funnet på nå? Forresten: Gjør du noe lurt for å strekke buklene på garnet du rekker opp? Eller strikker du det bare sånn som der er?

Artig at du fortalte om det å steike potetskiver. Det gjorde vi og i barndommen, det var vel den tids potetchips, og det var kjempegodt. Tenk det hadde jeg glemt. Ha en fin søndag.

Røsslyng sa...

Jøss, så flink du er til å få gjenbrukt ting! :)
Blir spennende å se resultatene.
Lykke til med alle småspirene!

Bodil sa...

Genialt. Det må eg seie er gjenbruk på sitt beste. Kjem nok til å titta innom for å sjå kva du lagar av det. Ha ein fin dag:)

randi K design sa...

Så flotte stiklinger!
Har nettopp hatt besøk av en dame fra Lakselv, og hun var veldig opptatt av hva som vokser og gror i hagen her. Nå er hun tuilbake i det kalde nord...

Ha en forsatt fin Søndag!