fredag 27. mars 2009

Nytt produkt

Sett ovenfra...

...fra siden...

...fra undersiden...

Denne delen er ferdig,
skal klippe av trådene og feste dem.
Men nå gjenstår hoveddelen.
Noen ser vel med en gang
hva dette skal bli?
7 kommentarer:

Trollkåno sa...

Jau, det skal bli noko å oppbevare ting i.....eller kanskje ikkje?
Ha ei god helg!

Wenche`s Sysler sa...

Hmmm?
Et lokk,eller ei skål kanskje??
Neimen om jeg vet!

Røsslyng sa...

Hmmm, er det et lokk til noe... eller kanskje en hatt/lue slik at bremmen/"bråtet" mangeler...eller noe helt annet...
Venter i spenning på resultatet.
Ha en riktig trivelig og kreativ helg! :)

Tovepia sa...

Det må da bli noe til oppbevaring..eller er det en hatt:) Uansett, det så spennende ut og jeg ønsker deg en fin fredagskveld!

Anonym sa...

Tipper det skal bli en kurv!
Selv holder jeg på med å hekle ei rund matte til barnerommet. Av mattefiller selvsagt. Det går ikke så fort... , må spare håndleddet mitt. Sliter litt, det er vanskelig å se når jeg bør øke. Vil jo helst ha ei flat matte. Men fint blir det;)

Lene Regine

Lille Lisbeth sa...

Lille lisbeth kan ikke hekle, men har lyst å lære.Æe Bodø væring,har familie i Vadsø,Kabelvåg,så æ kalla mæ for litt finnmarking,oglofotværing.Har vært på loppemarked å kjøpt to svære posa med heklegarn,men hekling som sagt det kan jeg ikke.Har ei venninne som skal lære meg.Det ser innvikla ut det du har laga.Jeg er strikke dame, istedet.Ønsker deg ei God Påske,ser innom bloggen din senere.Masse fint du lager.

Lille Lisbeth sa...

Lille lisbeth,syns du har mye fint som du hekler.Jeg kan ikke hekle, men har lyst å lære.Har vært på loppe marked å kjøpt to svære poser med heklegarn,men ei venninne skal lære meg.Jeg er ny blogger.Prøver så godt jeg kan å sende en kommentar til det som er koselig å se på.Jeg er fra Bodø,og mine slektninger kommer fra Vadsø,Lofoten.Koselig å se på slt du lager.