tirsdag 27. oktober 2009

Se hva som var på trappa!


Dette sporet er stort!
Er det gaupe 222?
Dyret hadde trippet rundt, men bare på trinnene var det rim nok til at vi så sporene godt!Kanskje den hørte kattepusen inne, eller luktet sporene av den?Men han sover hjertelig inne!


Bryr seg ikke om fotoapparat eller noe!


12 kommentarer:

M sa...

Stilig hvis det var gaupe!
Oj!!!
Du, har du lyst til å bli med på bloggedamer 40+ eller, venn`?
Linken er på siden min,
klem,M

Tovepia sa...

Oi, det må ha vært noe større enn den lille pusen som sover så godt:D
Huff, håper ikke dere støter på dette dyret på dagtid..
Klem;)

Sonja sa...

Har dere virkelig gaupe helt oppå trappa. Spennende, men kanskje ikke for pus.
Gratulerer med ny symaskin. Den så jo meget brukbar ut. Lykke til med sømmen.

Sissel`s syglede sa...

Litt vanskelig å se ut fra bildene, men jeg tror nok ikke det var Gaupe du har hatt på besøk...Hehe, puselusen ser uttil å ta livet med ro i alle fall...Vakker pus du har...

Klemz Sissel...

Anonym sa...

Hei!
Du har vunnet hos meg,heldiggrisen:)
Send adr de til min e-post,så får du gaven i posten straks.
wcnilsen@hotmail.com

Tussi sa...

Oi, dette var jo spennende.
Den første tanken som slo meg, var at det kunne være jerv. Synes det ser ut som avtrykk etter 5 "tær". Gaupa har bare 4, mens jerv og bjørn har 5. Neimen om jeg vet, får nå håpe du ikke har hatt en bjørn på trappa!

Bestemor Drillo sa...

Gaupe kan det jo være ! Pass på pusen din;) Vi hadde Gaupe utenfor her i fjor vinter, siden da tør ikke Drillo gå ut alene når det er mørkt;) Det kan jo også være jerv! Nå må du nok ligge på lur med fotoapparatet!! Ha en rovdyrfri kveld! Klem fra meg!

Muffin sa...

Huffameg. Jeg hadde kommet til å tro at det var en demon eller noe, og skalket alle luker. Store, uidentifiserbare fotavtrykk på trappa om morgenen er noe av det jeg setter aller minst pris på. *grøss*
Legg ut en kjøttbit og sett opp kamera?

Janne i Fagerlia sa...

Å du store min - gaupe på trappe - da hadde jeg besvimt. Best å holde pusen inne ja.

Du spør om skinnfell og trykking av mønster. Så vidt jeg vet er det bare et firma i Norge som selger trykkblokker til skinnfellmønster, og dette er Fjellform. De har et kjempestort utvalg av trykkblokker, men jeg vet at de også lager slike trykkblokker etter kundens eget ønske. Jeg vet ikke om du er medlem av noe husflidslag, eller om det finnes et husflidslag i nærheten av hjemstedet ditt, men skinnfellsying er en populær aktivitet i lagene nå for tiden. Jeg holder på med min fjerde fell, og det er kjempemoro. Og det beste av alt er å få kroe seg på fellen med strikketøyet en kald vinterdag - herlig.

Tussi sa...

Hei igjen!
Jeg syntes det var så spennende (grøss..) med disse sporene, så jeg sjekket litt på nett, og kom fram til følgende: bredda på framfoten til jerven er 7-14 cm, og på bjørnen er den 11-17 cm.
Men uansett hva det måtte være, er det jo utrolig at den har vært helt oppe på trappa di!

snakkemunn sa...

Det erbare å følge med, dyret dukker sikkert opp igjen. Spennende. Håper du får glede av symaskinene. Den har jo alt det viktigeste man trenger for å sy og prisen var jo super. :-)

Turid sa...

For mæ ser det ut som om det er jerven du har hatt på besøk- han lure vel på om ikke du skal henge ut kjøtt snart for tørking......
He he. vært artig om du klarte å fang han med kamera.