tirsdag 26. januar 2010

Æ føle mæ næsten snytt!

Jaha.
Her sitt vi i foill beredskap.
Æ spesielt, sia æ har argumentert
me gubben: Det skifte fort!
Han kainn komme katti som heilst!
Og han, det e veret!
Mæn kommer han hit, han Ask?
Neida.
Så hær sitt æ som en fjått,
i beredskap.Mæn i mårres klokka ti på eilve
omtreint, da fotograferte æ sola som
skein på fjeillet bakom oss.
Snodig at vi ikke ser snurten av sola
før 18.februar, så langt ner som
ho e kommen!
Her blir man åsså snytt!
Pøh!

9 kommentarer:

Birgitta sa...

Vad skönt att få se solen igen. Här varnar de för snöstorm och oväder i morron.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

Muffin sa...

Ja det er lett å sitte og være jøger når det er vindstille :)
Hadde gleda meg litt til å se om det brukte juletreet på verandaen kunne fly over til naboen, men den gleden ble jeg altså ikke forunt!

yesheimen sa...

He-he, ja du ble snytt, men det er vel litt greit også. Min mann fløy tur-retur til Trømsø nå i ettermiddag, og jeg var bekymret, men vet at han har landet trygt nå. Men ellers så kan jo sånne stormer være ganske så fasinerende. Må si jeg savner litt her på Østlandet. Er da tross alt vokst opp på Nordmøre og der kunne det rå til.
Du far ei ei forykandes god natt.
Klem Ann<3

Turid sa...

Vi var på lesia ,vi å! Sør sørvest -da har vi le.
Men de samme store fjellan som gir oss le`, de skygger for sola også.Iløpet av helga skinner den i ene enden av bygda, lengst ut mot havet , der fjellan er lavest.
Vi får smøre oss med tålmodighet,12. febr. skinner den inn her hos mæ.

Tussi sa...

Jaggu får du sagt det, og jeg er så enig..
Her har man gått ørten runder rundt husan for å sikre seg at det ikke er løse gjenstander, og så kommer det bare noen lette vindpust!
Joda, jeg føler meg også passe snytt :(

Sissel`s syglede sa...

Åhhh, Moder Jord er lunefull du. Tenke seg til å love storm og pissvær, også tar ho frem sola istedefor. Hadde lagt inn skriftlig klage jeg ass...Neste gang ho truer med noe ruskvær, sett deg ut i campingstolen og pek nese til henne...hehe...
Du er bare en helt super blogger...Elsker å lese bloggen din... Mye humor og selvironi...I LOVE IT!!!!!!! Og for en vakker pus du har fått...Den halen er jo helt RÅ !!!!
Du, ha en solfylt og fin dag....

Greta sa...

Hei. Stakkars deg. sat og venta på uveret og så kom det ikkje. Det var i alle fall ein del plasser det kom, såg vi på nyhetene i går. Men det er vel egentlig like greit at det ikkje kom, meiner eg.
synd med sola som gjemmer seg i fjella. Har den inn stuevinduet i tre timer eg nå. Vel ikkje akkurat nå, for nå ligger sodda langt ned i fjella og det pissregner. Det vart slutt på det satbile kalde fine veret her også.

Ha ei fuoer tid fremover og det er ikkje så lenge til 18. februar no klem

Bitt@mi sa...

Kom ikke Ask på besøk til dere? Huff da... han var ikke her i sør heller, og jeg savner å kunne gå ut i en skikkelig sørvest storm:-)
Ikke ser vi sola heller, men det er fordi det har vært gråvær i stort sett hele januar... Bare elendinghet her også, med andre ord:-)
Ha en flott dag allikevel!
Klem!

Som dagene går sa...

Nei, her merka vi heller ikke nokka til han Ask. rur han va blitt tøtt av å ha rast litt sterkare litt sørafor oss, eller kanskje ho Embla hadde bedd han om å hut sæ hjem og ikke fær å herje som en ainna tulling.
Her daler det våte snøfilla akkurat no.
Ha en fin dag!