lørdag 3. april 2010

Et hemmelig frøbytte

På en blogg, nærmere bestemt
Michaela och Jonatan samlar
vuxenpoeng,
arrangerer de
"Et hemmelig frøbytte"!
Les mer om det HER
og bli med innen helgen er over!

1 kommentar:

Laila -Karin sa...

Kjære deg .
Jeg ble ikke iritert på deg i det hele tatt. Jeg synes det er helt ok. å få vite hvordan anndre bloggere oppfatter det man skriver. og noen ganger bør man gjerne trå varsomt.
Men akkrat i dette tilfelle så blr jeg oppgitt, fordi hun gjør så mye
uten å tenke .
Og hun frasier seg hjelp når det ikke passer henne.Jeg har snakket og snakket med henne og hun innrømer at hun ikke er istand til å klare seg selv. Barna burde tatt afære , men de lar henne bare holde på .Senest nå i kveld måtte vi ut med hunden hennes , da hadde hun falt i buskene utenfor. Utstyr hundeseng og børster stiller jeg opp med , mat når hun ikke lager selv .
Hun hadde tretten hunder på en gang og skulle drive kennel . tretten forskjellige hunder .Slanger fordi hun synes det gøy.
Men som sagt hun kan virker så troverdig når du ikke kjenner henne at den hjelpen hun trenger
muligens ikke er den hun får.
Jeg blir altid oppbrakt når det gjelder dyr.
Nå er hun innom meg vær dag , så jeg passer på.
Jeg vet at der er sendt bekymringsmelding før, men det hjelper lite når hun ikke vil følge den behandling hun blir tilbudt.
Men i alle fall min venn , eg er ikke iritert på deg .Det var din mening og jeg så ikke noe gale med det selv om jeg ikke var helt enig.
Vi må vel kunne tørre å si det vi mener på en ok måte. Det virker for meg . Det gir et mye riktigere bilde enn om man altid er enig.
Jeg vet jeg er maktesløs når det gjelder å stoppe henne og dette er vel siste gang jeg har ork til å ta over.
Klem