mandag 19. april 2010

Mye sne og overgitt glede!

Klessnora tok sin død av den
våte sneen som frøs til baller
på trærne i februar/mars.
Og det på flat mark!Brua står, tror jeg...

Bak huset har gubben gravd fram en
flik av platten.
Han hadde stol her og fikk kaffe og
boller servert fra vinduet...


- Her var det jo tørt og fint!
Romeo må selvsagt inspisere.


- Hm? Hva var det som suste forbi
nesen min?- Å ja! Den saken der, ja.
Tro bare ikke at jeg bryr meg.- Og så dit, ja. Kunne man vente annet?- Men nå vet jeg. Ingenting å bry seg med,
neida!


- Bare for ordens skyld: Jeg
bare inspiserer...- Altså! Gikk den inn i veggen??


- Neida, den flyr...- IRRITERENDE!- Har du tatt bilder hele tiden?- Hmfrmp!


17 kommentarer:

Januarsola sa...

Det livnar i lunnar hos deg også!Hver ny dag er spennende for noe gammeltnytt dukker opp og skaper barnslig glede. Hos oss tok det lokale badevannet sin egen vei natt til i går så vi har fått nye veier og noen mangler rett og slett vei!! Enorme krefter som settes i gang når det viser seg at stikkrenna er frosset og nekter å gi etter for mor natur ...
Våren er den beste tiden på året synes jeg, forventningene som ligger i luften er til å ta og føle på.

Laila -Karin sa...

Super bildeserie av sjarmøren din
Skikkelig flott katt ROMEO.
Klem

Nikoline sa...

Blinkskudd ang.kommentarane til pus! Eg ser tydeleg at det var AKKURAT det han sa og tenkte!0)
Men uff a meg, no synes eg nesten synd på deg oppi snødungane... og eg har klaga meg over at me vakna til kvitt landskap igår! Fy og skam.. det er jo borte att idag! Eg skal ikkje ytra ein einaste klage heretter, skal tenkja på deg og snødungane i staden for å syta.Men den som ventar på noko godt,ventar ikkje forgjeves veit du... SNAAART kjem våren- heilt sikkert:0)

Randis side sa...

Halloen! Så mye sne dokker enda har! Det e stor forskjell fra kossen vi har det for tida :)Artige bilder av en sjarmerende pus :)) Lykke til med jobben med ny-drivhuset! Det ser ut for at du vil få masse plass i det. Ha en fin uke! Klem

Strikkebesta sa...

Eg trur verkeleg du og Romeo snakkar same språket - fornøyeleg!
Ser at eg ikkje skal klage over sein vår, trass i nysnøen som kom og laga trafikkaos hos oss i dag tidleg:)
Ha ei fin veke!

Sissel`s syglede sa...

Hærlig bildeserie med supre kommentarer. Her er all snøen borte og vi storkoser med grønt gress og pollenallergi.ÆSJ!!! Møkkapollen...Ha en finfin kveld.

snakkemunn sa...

Synes virkelig det er deilig med en liten platting tom for snø, jeg tror Romeo synes det samme. :))

Meg og mine! sa...

Du verden så koselig at du tok deg tid til å ønske meg velkommen som "følger"! Og at jeg har vært her i Blogglandia i et halvt år, hadde jeg ikke tengt over... Tiden har gått utrolig fort!
Alt som har med håndarbeid, hobbyer, blomster osv liker jeg også veldig godt, men har ikke tid til å drive så mye med det lenger.... Før hadde jeg alltid ett eller annet på gang.... men det var før det..... Sitter vel alt for mye her ved dataen tenker jeg.... Jaja! Takk for kommentaren i alle fall!

Karl Halvorsen sa...

Morsomme og sjarmerende bilder du viser. Katta skulle bodd i Hollywood, der har hun sikkert gjort det bra. :)

Synd med klessnora da, men det ble da et spesielt og fint motiv. Aldri så galt at...

Ellers vies det tydelig også hos deg at sommeren i landet ramler fra bunnen og oppover. Jeg sier, det er bra det er nordlendinger som bor i strøket der.

Takk igjen for fin underholdning og en koselig titt med plass til litt småhumring. Ha det godt og hils katta, håper helsa går sammen med deg mot mer sommerlige tider. Snart!

Klem fra sørligere strøk og meg.

Gamleheksa sa...

Kjære vene, så mye snø. Jeg får nesten dårlig samvittighet for at vi ikke deler mere søsterlig.

Herlig bildeserie av pus. Dyr er så morsomme.

yesheimen sa...

Oj så mye snø dere har. Heldigvis har det krympet her nå, bare noen flekker igjen. Artig katt.

Og så må jeg få takke for hyggelig hilsen i anledning bryllupet.

Klem Ann<3

Ruth sa...

Himmel og hav så mye sne!! Blir det bart til søttende mai hos dere tror du?

Mjød må da være bra vel. Honning er da supersunt og vikingene rodde til Amerika på det. (Men jeg tok bare ett glass da, vet du) ;)

Du har virkelig en filosoferende kattepus. Pusifer tenker dype tanker hun også - en kan jo spekulere. Gøyale bilder og morsomt skrevet. Fortsett med det. :)

gunknitter sa...

Hei, Romeo har vorte stor gutt ! Skal han konfirmeres til våren ?

Hantverkarglädje sa...

Hemska elände, har ni så mycket snö ännu?
Har förstått att du bor någonstans i Nord Norge. Jag undrar om du vet om ett hotell med grästak som hette Gilde Tun? Det finns mellan Alta o Tromsö. Vi sov där i en liten stuga en natt för många år sen. Där var helt fantastiskt, Ville bara ströva på fjället hela tiden så jag hade knappt tid att sova. På morgonen fanns moln vid stugan som vi inte är vana vid. Där var nästan för underbart, tänker på det stället många gånger.
Här i Österbotten är ju bara platt land som en pannkaka.

Heksedamen sa...

SÅ artig innlegg... Romeo er en veldig så vakker kjekkas! Det må jo sies!!! Spørs om ikke både Hulder og Heksa (mine to puser) hadde blitt litt mo i knærne!!! :) Ha en strålende kveld!

Viola sa...

Hei, for en sjarmør til katt! Jeg er innom for å søke etter deigpinnene dine.. :) Så jeg titter litt i den fine bloggen din samtidig.. Så masse snø dere har der ennå!! SPennende spire du har over her. Og fargen på den lua i dagens innlegg er kjempefin! Hilsen fra Viola :)

Viola sa...

Hei! :) Tusen hjertelig takk for de herlige vakre kakepinnene!! De er kjempestilige! :) Og du verden så fort de kom fram! Tenk at du tok deg tid til å sende dem så raskt midt oppi alt det styret du holder på med i huset!! Jeg ble så overrasket! :) Nå gleder jeg meg til å bake og prøve dem. Men i dag skal jeg nyte det fine solværet! Det er deilig at våren er her, håper at snøen forsvinner fort hos dere, men som du sier, vår er det likevel! Klem fra meg! :) PS, jeg skrev kommentaren først til feil person (Mormonsen)! Huffameg! Så det ikke før den var satt inn. Men vi får bare si at jeg reklamerer litt da, selv om det ikke var meningen. Det var først hos henne jeg så de pinnene. Klem igjen! :))