mandag 26. januar 2009

En siste anerkjennelse

vil jeg dele ut i natt!

Mens fingrene mine ennå klarte å håndtere leire laget jeg slike keramikkgriser. Og så oppdaget jeg en blogger som samler på griser. Jeg har ikke flere griser jeg kan gi bort. Derfor måtte jeg fotografere gubben sin gris (han fikk den av meg), og rett og slett lage en spesialaward.


Den går herved til


Du har fortjent oppmerksomheten

Nøff! Jeg vil bare påpeke at jeg er en blid liten gris, og at jeg fryder meg over den oppmerksomheter som er blitt meg til del!
Tenke seg, hun samler på griser! For en ære!

7 kommentarer:

AnitaK sa...

Hei igjen og dobbel takk, takk for besøk i bloggen og takk for award. Jeg skal legge denne inn i bloggen min når jeg bare finner ut hvordan :) Jeg er så fersk som blogger at det meste tar litt tid. Artig gris du har laget.

Greta sa...

For en herlig award. Dette er den beste awarden eg nokon gong har fått. Den er jo bare til meg også. Vart kjempeglad. Tusen tusen takk. Han var jo skikkelig grisefin også. Enda en grisete takk. Stor griseklem til deg

Trollkåno sa...

Å, det var vel ein flott gris.....
synd du ikkje lagar slike lenger.
Ha ein god mandag!

Anonym sa...

Hei!Ble nyskjerrig å måtte titte innom deg!
Artig å kikke innom nye Blogger.Og det dukker jo stadig opp nye bloggere,som paddehatter.
Nusselig gris!
Ha en flott dag!

Irene sa...

FYYYY søren, det var en kul gris !!!!

Nikoline sa...

Oi,oi,oi... så synd du ikkje lagar grisar meir.. eg samlar også på grisar nemleg (rart å sjå at det var andre som har samme svinaktige interessa her i blogglandia..) og har spesielt 1 eg er VELDIG glad i og kjem frå USA. Hadde du hatt for salg,skulle eg gjerne handla hjå deg!
Ha ein fin mandagskveld!

Figgapia sa...

Pay it forward er vel i utgangspunktet en film, hvor en gutt gir noe godt/gjør en god gjerning til tre personer hvor den som mottar denne gode gjerningen må gi den videre (pay it forward), altså gjøre en god gjerning til tre nye personer.

Også denne pay it forward her på bloggene er en lovnad om å gjøre en god gjerning i form av å sende en hjemmelaget ting til tre nye personer. Største forskjellen er vel at man melder seg på i en blogg. Meld deg på hos meg, og post innlegget i din blogg.