mandag 22. juni 2009

Kald sommer


Noen planter som har tvunget fram blomst selv om det har vært et par ukers nattetemperatur på rundt 5 - 3 grader. Imponerende! Men gressløken har gule spisser på sine blader, og jeg tok ikke bilde av den...Vi hadde en fin dag i dag, med sol. Men nå er det knapt 6 grader igjen...

5 kommentarer:

Teskedsmamman sa...

01:22 och vi har 15 grader :)

Randi sa...

Tusen takk for trivelig hilsen. Ønsker deg en riktig fin St.Hans-aften.

Nikoline sa...

Her har det rett og slett vore kuldegrad på natta,men merkeleg nok har plantane klart seg... og no er det lova sommartemp.uti veka ... Endeleg!
Kom plutseleg på at eg trur du har spurt meg om noko eg ikkje har svara på... Var det du som lurte på kva eg gjorde for å få maling til å halda på metall??
I så fall gjer eg følgande; vaskar gjenstanden godt med raudsprit,malar eit strøk med oljebasert heftgrunn og så dekkar eg med acrylmaling.Då held det (må sjølvsagt lakka etterpå om det skal vera ute... Benarolje er bra til metall,den er elastisk i temp.forandringar)
Eit nydeleg loppefunn under her!
Ynskjer deg ein fin St.Hanskveld:0)

Tovepia sa...

jeg sitter i sol og "styggvarme" på østlandet, men håper sola har spredd seg litt nordover. Ha en flott St.Hans!

mormonsen sa...

Ja, det er blant vårens mange undere. At så mye vakkert kan blomstre og gro nesten rett ut av tela! Dagen i dag begynte så lovende med knallsol og stille. Men nå er de nordadrag og skyer igjen. Men rømmegrøt og fenalår skal det likevel bli en ordning med på årets lyseste dag..