lørdag 20. juni 2009

Min reisenotatbok fra i sommerJeg skulle vise dere min reisenotatbok,

den brukes utenom også...

Altså, en grei kladdebok til å ha lure

tips en finner i ukeblader, aviser, hos en

venn eller uvenn for den saks skyld...Her har jeg skrevet ned votte- og luemønster

til feriestrikkinga mi. og blomstermotiv

jeg sydde på dem før toving.

Her et lurt vikingtips, og mine ideer om

mønster jeg ville sy på øreklaffluene mine.Og her et kart over Tysnesøya,

som jeg måtte komme til, for dit

var min kjære datter med familie flyttet .
Og her en oppskrift jeg ville prøve!Alt ble skrevet inn og limt inn i boka

etterhvert som jeg oppdaget det, og

på den måten ble det ingen løse lapper!Nå er boka full, og jeg har skaffet

meg ei ny!


Men jeg kaster ikke den gamle boka!11 kommentarer:

Strikkebesta sa...

Veldig lurt, og så pent og ordentleg du har limt inn og skrive, den må du så klart ta vare på! Er redd for at mi bok ikkje ville ha sett så ryddig ut, men idéen er så god at kanskje eg skal gjere eit forsøk på å lage meg ei liknande bok i sommar.
Ha ei strålade helg vidare:)

Som dagene går sa...

Så lur ide. Lappene har så lett for å forsvinne. Dette blir jo en morsom bok til slutt. Har en liten notisbok som jeg er begynt å samle visdomsord, små dikt osv i.
Nå skal jeg ta kvelden. Været fristet ikke til sen kveldstur.
Natta!

Steinkjerringa sa...

Smart! Jeg har også en bok, men den har bare skriverier i seg. Men så har jeg en PERM, må vite, med plastlommer, og i den samler jeg mønster jeg holder på med eller har lyst til å prøve. Matoppskrifter havner i en skuff!! Og i kveld har jeg bakt, så nå kan feriegjestene bare komme. God søndag!

Heidi sa...

For en skatt av en bok! Denne dekker jo mange temaer og "husketing", ikke bare en ren oppskriftsbok. Lykke til med neste bok :)

Bodil sa...

Smart ide for å halda orden på mønster og oppskrifter! Eg samlar mine i permar, så det er blitt nokon etter kvart. Men det var lurt med så pass lita bok som du har, for då er det lett å ta den med seg. Takk for tipset!

mormonsen sa...

Sånn bra ide. Du er virkelig gjennomført på det du gjør. Og det er klart, et sånt klenodium må du ikke kaste. De siste årene har jeg skrevet reisedagbok m. reiseregnskap, og jeg tar vare på alle. Veldig moro å bla i innimellom. Vi glemmer jo så raskt. Så har jeg ei anna bok som jeg har limt inn i sånne ting jeg vil ta vare på. For det meste dikt. Men det blir veldig sporadisk, så denne boka er det fortsatt mye plass i. De desideret mest velfylte bøkene mine er bøker med matoppskrifter. Nedskrevne og utklippede. Masse oppskrifter som jeg hadde lyst til å prøve der og da, men som ble med klipp og lim. andre som er brukt gang etter gang etter..En fin sødag til deg

Anlen sa...

Det vart ei praktbok! Eg skulle gjerne hatt ei slik, ja. Det er berre så kjedeleg å starte på den;) Må berre samle nokre små lappar før eg set i gang, kanskje!

Jorunn's hobby sa...

Koselig med ei slik bok! Jeg har flere....

Tovepia sa...

Skikkelig smart med en slik bok. Har en til hyttebruk og en til annen reisebruk selv;) Ha en flott søndag!

Anne sa...

Så smart ide det var. Og så mye flotte utklipp du har satt inn. Det var jammen noe å tenke på. Det blir som oftest til at jeg glemmer ting jeg ksulle husket, og som jeg tror jeg vil huske ;)

Marit Johanne sa...

så lurt det var! Og det blir jo også en bok full av minner om hva du til enhver tid har vært opptatt med.