onsdag 9. september 2009

Organisering av min bloggverden

Jeg må nok fortelle dere det en gang til: Jeg er blitt påtakelig glemsk, og det er spesielt dumt i stressede situasjoner.
Derfor må jeg ha en slags ordning på bloggverdenen.

I hovedsak har jeg disse tre bøkene!


I denne lyserøde har jeg notert opp hvem som sendte meg en kommentar, og hvilken dato.
Så hvis jeg ser på bokstaven x: Der ser jeg at Xerxes kommenterte meg 3/7, 9/7, 8/8.
Jeg ser også at X-tra kommenterte meg kun en gang, det var 11/2!
Dette er bare oppdiktede bloggere, men systemet virker!


Her har jeg alle som jeg følger!
Hver blogger har fått en dobbelside i boka, og her skriver jeg opp artige ting dere har laget, hva dere liker, utmerkelser til og fra.
Alt dette fordi jeg har dårlig hukommelse!Dette er folk på mi blogglliste.
Denne boka fungerer likeens som Følger-boka.

Egentlig er det liten forskjell på de to listene, man sjekker da begge når man har tid, og man blir like gjerne godt kjent med ei på bloggerlista som ei på følgerlista!


Skulle likt å visst hvordan dere støtter hukommelsen!

19 kommentarer:

M sa...

Oj, så organisert du er!
Jeg er så vimsete, jeg, men svarer alle som kommenterer hos meg, pluss noen til! Det har ikke vært mulig de siste ukene...
Jeg er fremdeles nede for telling, derfor en søvnløs klem i natten fra meg.....kommer sterkt tilbake...
Hilsen M

Pillen sa...

Wow! Det må jeg si: struktur i hverdagen.

Jeg bare blogger jeg og koser meg over kommentarer der og da.

Besøker ofte andre blogger jeg ikke følger selv. Din blogg fant jeg via Bittami sin blogg ;)

torleif ann karin sa...

Smart system. Ja for det er jo umulig å huske alle. Og det blir jo mye arbeid å gå tilbake og se hvem som komenterte. he-he, kanskje det er noe for meg....
Ønsker deg en strålende dag.

Klem Ann<3

Trollkåno sa...

Slett ingen dårleg idè, enten ein er gløymsk eller ikkje......går iallfall ikkje an å hugse alt ein gjerne skulle, og skal ein til å leite tilbake etter ting, tek det uhorveleg lang tid......lurt, detta!!

johanne`s rom sa...

Heisan, hyggelig at du likte gaven. Glemsom ja.....jeg skriver dagbok om vær og vind og litt annet, der skriver jeg også ting som må huskes, i tillegg er det gule lapper både her og der.Dette har jeg gjordt i mange år så jeg trøster meg selv med at det ikke er alderen, bare tiden, antagelig en dårlig trøst, men den virker på meg, hi hi. Ønsker deg en fortsatt god uke.

Tovepia sa...

Skal si du har orden i sysakene;)
Har noen bøker for husken selv; en bok som følger til og fra hytta, en for hverdagens gjøremål og en regnskapsbok:D
Ser at mer og mer må skrives ned;)
Ha en god dag og kos deg videre!

Bestemor Drillo sa...

Dette var lurt ! Hukommelsen blir ikke bedre med åra slik at man må ha noen hjelpemidler. Ha en fin dag!

Muffin sa...

Nå kommer jeg i den rosa boka!
Hjelpe meg for en orden du har, dette hadde jeg aldri kommet på. Riktignok har jeg også tykk bok til å notere i, og jeg "noterer" nesten hver dag, men det blir mest tegninger og skisser. Har mange bøker etter hvert, og de er gode å ha når jeg er på leting etter ideer til ting jeg skal lage.

Sidsel sa...

Det må jeg si! Det er ikke bare jeg som har rydde- og ordnegenet. Det hjelper når hukommelsen ikke er som den aldri har vært;-)
Ha en fortsatt fin dag!

snakkemunn sa...

Fint at du kan lage system som hjelper deg. Jeg tar det på husken fremdeles, men selvfølgelig er det sikkert noen jeg blander sammen. Man danner jo bilder inni hodet etter hvert, men det koseligste er å få kommentarer og prøve å gi kommentarer. Ha en fin dag. c,")

Birgitta sa...

Hej! Vilken struktur du ska ha på oss. Får väl se till att hamna i boka din emellanåt.
Hoppas du har det bra och att du har fullt med lingon i skogarna.
De ser så röda och fina ut härunder.
Ha det så mysigt.
Kramis Birgitta

Bodil sa...

Ser ikkje ut som det er dårleg hukommelse du har, men heller ein god ordenssans :)

Lovise sa...

heisann, det var litt av et system. Det er jo mye som skal huskes i hverdagen. Plages litt med hukommelsen jeg også,og har flere bøker med diverse notater i. God hjelp i det.

Malin sa...

Takk kjære venn for hyggelige kommentarer inne hos meg:)

Utrolig system du har i sakene! Imponerende!

Jeg legger meg gladelig med som følger!

God klem til deg:)

helle - pirettehuset.dk sa...

Det beundrer jeg virkelig, Stubbetufsa. At du er så struktureret og pertentlig med dine blogvenner. Det burde jeg også være, men jeg har nok at gøre med at holde styr på familien, er jeg bange for.

Jeg kan godt være meget bange for min mentale kapacitet i forbindelse med bloggen indimellem, f.eks om jeg har husket at kommentere de blogge jeg følger, eller som i øjeblikket, hvor jeg kører en konkurrence med min blog Stil og Genbrug og den svenske Wabi & Sabi. Der skal man holde styr på diverse detaljer....

Nå men et klem skal du have herfra syd! Helle

Som dagene går sa...

Så imponerende. Hos meg er det nok mye som havner i glemmeboka og ikke i notatboka, nei. Det må jo ta tid å være så systematisk, men så sparer du tid på å lete. Personlig komenterer jeg når det passer, men mange ganger skummer jeg bare gjennom nye innlegg uten en eneste kommentar. Vil ikke at bloggen skal bli en foroliktelse, men noe jeg koser meg med. Selvsagt er det kjempekoselig å få kommentarer til et innlegg, men også koselig å gi kommentar.
Er akkurat kommet hjem fra en dagstur til Hammerfest, båten ble over en time forsinket pga tau i propellen. Her blåste det fælt da jeg skulle hjem fra kaia, men på turen var det fint vær, 13 gr her.

Ruth sa...

Himmel og hav sånn orden du har på ting. JEg er imponert! Jeg burde skrive huskelister - men jeg glemmer det bestandig. Det er helt sant. :)

DH derimot - han skriver lister på alt som er så da kan jeg bruke hans - ihvertfall nåt det gjelder bursdager og sånt.

Ha en fin uke videre.

MITT FARGERIKE sa...

Hei, eg brukar google sin reader funksjon. Der abonnerar eg på bloggar, og der får eg opp ei oversikt over dei som har laga innlegg sidan sist eg var innom. Der kan du stjernemerke dei innlegga, bilete, oppskrifter og gode idear du vil gjemme eller sjå om igjen. Kjempe enkelt og greit. Slepp å bruke lang tid på bloggar som ikkje har nye innlegg og ein går ikkje glipp av fine bloggar mens ein surfar rundt. Prøv det enkelt og greit.

aud47 sa...

Hei på deg:-)) Ja jeg må jammen si at det er ett fint system som du har laget deg:-) Jammen har du fått tak i mange fine ting på loppis ogå.Lenge siden jeg har vært iveien jeg nå.I Moelv har vi en brukt butikk butikk.Er innom der en gang iblandt.Syns det er kjempemoro bare å gå å se .. Ha en fin søndag..Klem fra Aud.