lørdag 14. februar 2009

En tur kvikker opp!Vi har vært på kjøretur, gubben og jeg! Dette lille fremtidshåpet fant vi i en by vi var i, kanskje er det noen som vet hvilken by det er?

Det var deilig med litt avveksling fra det daglige. Og med heklearbeid i kurven på golvet i forsetet var jeg godt rustet til de timene det var lyst. Og det er jo lenge lyst, jeg heklet til omtrent halvfem! Og vi har sett masse sol!!!
Der vi bor kommer den ikke over kammen før 18. februar!


8 kommentarer:

Steinkjerringa sa...

Den byen du har vært i, er kanskje den byen der man finner Artic Quilters? Jeg må passere Blåbyen for å komme både nord og sør. Blåbyen er dessverre bare Sortland. Mange hus er malt blå. Jeg har også fåt servert wienerbrød med BLÅ glasur!!

Som dagene går sa...

God morgen og fin Valentindag!
Har savna deg på bloggen. Du bruke å være flittig med innlegg.Ser at dokker har vært på tur, og ser at dokker har vært i Narvik. Har et sommerbilde av framtidshåpet.
God helg! :)

Anne sa...

Hørtes ut som om en koselig kjøretur. Det er er så deilig nå å merke at dagene blir lengere.

Jannicke sa...

Heisann c",)
Ja, det er kjekt å komme seg avgårde på tur.
Nå er det bare 4 dager igjen til solen kommer over kammen...
Ønsker deg en god helg og happy Valentine - klem fra Jannicke

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Takk for hilsen, Stubbetufsa!
Jeg tror skulpturen står i Narvik og er en påminnelse om det som skjedde i Hirosshima. Rett? Mannen min og jeg liker også å ta lange bilturer. Som regel er det bare dagsturer, men av og til blir det med overnattinger. Kjempekoselig!
Her om dagen skrev jeg en lang epistel til deg om filleryer. Men så greide jeg å slette alt da jeg skulle sende det. Og så var jeg for trøtt til å skrive en ny . Jeg er opptatt av vev og filleryer, har tidligere vevd mange meter. Kommer tilbake til det. Nå er det ikke så lenge før vi får besøk og jeg må lage i stand litt mat. Ha en god helg!

Mammadragen sa...

det ser ut som Narvik? litt lang kjøretur? var det glatt ned Bjerkviksvingan?

Ruth sa...

Nydelig bilde det der. Er det ikke deilig med lengere dager? Men ikke forstår jeg hvordan noen greier og hekle eller strikke i bilen? Jeg blir bilsyk bare ved tanken.

Ha en fin uke.